SURI*STARS
Supporting the foundation of the Surinam schools...

     

  SURI*STARS in de media  
 

Missie volbracht.....

MISSIE VOLBRACHT...................

Lieve SURI*STARS,

 

De missie van SURI*STARS is volbracht; de spullen zijn er, de bibliotheek is af en wordt intensief en enthousiast gebruikt, de kasten zijn getimmerd en de leerkrachten doen hun best te werken met de materialen. De kinderen zijn blij!

Sinds kort is er mobiel bereik in het binnenland wat het contact met de leerkrachten en mensen daar makkelijker maakt. We horen goede verhalen van enhousiaste leerkrachten die gebruik maken van de spullen die SURI*STARS heeft ingezameld! Iedereen in het dorp is blij en denkt terug aan een fijne tijd waarin ze veel hebben geleerd en er meer mogelijk is gemaakt voor de gemeenschap.

Maar.....aan alles komt een eind, en helaas is er ook een einde aan SURI*STARS gekomen. Wij hebben onvoldoende capaciteit om door te gaan en hebben met pijn in ons hart moeten besluiten de stichting op te heffen. Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief zul je deze binnenkort ontvangen met nadere uitleg. Vanwege de uitschrijving bij de Kamer van Koophandel moeten wij via deze weg laten weten dat we NIET meer staan ingeschreven bij de KvK en GEEN zakelijk rekeningnummer meer hebben. De site blijft echter actief, wij blijven de email lezen want wie weet wat er in de toekomst.....

 

Bedankt voor al jullie steun, hulp, berichtjes, liefde......tang bung.....het was fantastisch...............!!!

Namens SURI*STARS,  Marielle Joosten en Wietske Koens
Geplaatst op: 15-1-2008 @ 21:18:08

<<Ga terug

 
     

Submenu:
Alle SURI*STARS updates
SURI*STARS in de media
SURI*STARS live uit Suriname

   Design by DigiSimon.nl